Thursday, November 14, 2013

Glowbox Νοεμβρίου


Γεια σας και χαρά σας!
Ναι, ξέρω... έχει περάσει πολύς καιρός απο το τελευταίο μου post..
Ανωτέρα βία. Έλλειψη χρόνου.
Επανήλθα όμως με το σημερινό , που έχει θέμα το Glowbox του Νοεμβρίου. Έχουν προηγηθεί αυτά του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, αλλά μιας και δεν είχα χρόνο να σας τα δείξω, πάω κατευθείαν σε αυτό του Νοεμβρίου.
Πάμε όμως να δούμε τι έχει μέσα και τα υπόλοιπα τα λέμε μετά!








  
Όπως πάντα, μόλις ανοίγεις το κουτί, υπάρχει μια κάρτα που σε βάζει στο κλίμα, λέγοντάς σου, τα περιεχόμενα. Αυτή τη φορά, έλαβα 3 travel size προϊόντα,1 δείγμα κι 1 full size.

  • Κρέμα σώματος Molton Brown με άρωμα coco de mere, 30ml
  • Αφρόλουτρο Molton Brown με άρωμα  gingerlily, 30ml 
  • Άρωμα Annick Goutal , Petit Cherie, 1,5ml
  • Λάδι για τα μαλλιά Moroccan Oil, 25ml
  • Καθαριστικό προσώπου Neal's Yard τριαντάφυλλο, 50ml

 ΤΑ  ΣΥΝ

Καταρχήν να σας πω πως γνωρίζω όλες τις εταιρίες των προϊόντων αυτού του κουτιού και κατά καιρούς έχω αγοράσει προϊόντα τους και μου αρέσουν πολύ!
1. Το full size προιον, το λάδι για τα μαλλιά, ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν έτυχε μέχρι τώρα να το αγοράσω, κι έτσι χάρηκα πολύ όταν το είδα μέσα.
2. Το δείγμα αρώματος της Goutal εκτός του ότι μου αρέσει πολύ.
3. Τα προϊόντα της Neal's Yard , είναι απο τα αγαπημένα μου. 

ΤΑ ΜΕΙΟΝ

1. Η αύξηση της τιμής του κουτιού. Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος. Αυτό που μου μένει σαν αίσθηση, είναι πως η τιμή αυξήθηκε και τα full size προϊόντα, τα κυνηγάμε με το ντουφέκι.
2. Κρέμα και αφρόλουτρο της Molton Brown , πήρα και σε παλιότερο κουτί. 
3. Η πολιτική της εταιρίας σε σχέση με τις απαντήσεις που δίνει στα σχόλια- παράπονα των πελατών  της είναι απρόσωπη και σχεδόν αδιάφορη. Απαντά με ένα απλό, copy paste.
4. Για 14 ευρώ, σε σχέση με αντίστοιχα κουτιά του εξωτερικού, (ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ κι ΕΔΩ)
 το περιεχόμενο του Glowbox, είναι πολύ φτωχό.. Και ΝΑΙ, περιμένω απο απο μια εταιρεία που θέλει να εισάγει στην Ελλάδα αυτήν την καινούργια μόδα, που κάνει πάταγο εδώ και καιρό σε όλη την Ευρώπη, να ρίχνει μια ματιά, στο τι συμβαίνει εκεί και να παίρνει σοβαρά υπόψιν της, την δυσαρέσκεια των πελατών της.

Τέλος, αν πάρω το κουτί του Δεκεμβρίου, μιας και θα είναι το χριστουγεννιάτικο, θα είναι και το τελευταίο μου.

Εσείς, τι γνώμη έχετε για όλα αυτά?
Είστε ευχαριστημένες με τα δικά σας κουτιά? Με την εταιρία?
Περιμένω τα σχόλιά σας!

Σας φιλώ!
Zizi

Θα με βρείτε και στο facebook

7 comments:

  1. Γειά σου!!! Πολύ ωραίο το postaki σου και η φωτογραφίες!!!! Το My Little Box που αναφέρεις στο post σου είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά δεν συμφωνώ πως τα κουτιά του εξωτερικού είναι καλύτερα. Ζω στο εξωτερικό (Αγγλία) και παραλαμβάνω όλα τα αντίστοιχα κουτιά και μπορω να σου πω πως είναι πολύ κατώτερα από τα ελληνικά ειδικότερα από το glowbox. Τα δείγματα είναι πάρα πολύ μικρά της περισσότερες φορές και όχι πάντα από γνωστές εταιρίες. Αν έπαιρναν και εδώ προϊόντα σαν το Moroccan oil κτλ. θα ήταν ενθουσιασμένοι!

    ReplyDelete
  2. Συμφωνώ σε όλα τα αρνητικά που λες και έχω να προσθέσω άλλο ένα...ετσι ξαφνικά πάλι και χωρίς καμμια ενημέρωση (την προηγούμενη φορά είχαν στείλει email) αλλαξαν την τακτική των πόντων!Ελεος δηλαδή...και οι απαντήσεις στα σχόλια όπως λες απρόσωπες!Δεν θα πάνε καλά αν συνεχίσουν έτσι!
    Πάντως...ευτυχώς που δεν το πήρα γιατί ζήλεψα μόνο το λαδάκι!!Μεγειά σου!!

    ReplyDelete
  3. Kalimera koritsia, pairnw to glowbox apo ton Ioulio, kai eimai katenthousiasmeni !! Ta proionta einai teleia sxedon ola kai kratane kai para poly kairo. Egw eimai poly efxaristimeni me tin sxesi poiotitas/timis, kai makari na akolouthisoun kai alla koutia wste na exoume perissoteres epiloges !

    ReplyDelete
  4. Ήρα Σπανού15 November 2013 at 21:08

    Νομίζω πως το κουτάκι αυτού του μήνα είναι πάρα πολύ καλό!!!! Όλες οι εταιρίες είναι από τις καλύτερες της αγοράς! Kerastage, Molton Brown, Neal's Yard κτλ. Πολύ χαρούμενη που επιτέλους πρόλαβα και αγόρασα! Είχα προσπαθήσει και στο παρελθον να πάρω αλλά τελείωνανε οι συνδρομές πολυ γρήγορα.... ίσως να καταλάβανε πως η υπάρχει πολύ κοινό και να προμηθεύτηκαν μεγαλύτερες ποσότητες. Αυτό με τους πόντους που λέτε τι έχει γίνει..?

    ReplyDelete